TFW Level 1 Instructor Certification: Helsinki

Training for Warriors Level 1 -valmentajakoulutus

 

Ensimmäistä kertaa suomen kielellä järjestettävä Training for Warriors Level 1 -valmentajakoulutus on enemmän kuin pelkkä tekniikkakurssi – se on ainutlaatuinen sukellus ammattivalmentajan maailmaan. Kaksipäiväisen koulutuksen aikana laajennat osaamistasi tavoitteellisesta harjoittelussa, opit TFW -metodin perusteet sekä saat tehokkaat työkalut innostavaan ja aidosti urheilijalähtöiseen valmentamiseen.

 

TFW:n filosofia perustuu harjoittelun kokonaisvaltaisuuteen ja sen avulla on valmennettu lukuisia huippu-urheilijoita kamppailulajeista aina jenkkifutikseen asti. Koulutus pureutuu monipuolisesti lämmittelyyn, voima-, nopeus-, kestävyys-, ja liikkuvuusharjoitteluun, ravintovalmennukseen sekä TFW metodin mukaisen harjoitussuunnitelman laatimiseen. Harjoittelun ohella saat lukuisia oivalluksia useilla elämän osa-alueilla. Iso osa osallistujista onkin onnistunut parantamaan niin omia kuin asiakkaidensa treenituloksia, etenemään urallaan, kehittämään liiketoimintaansa sekä rohkaistunut tavoittelemaan unelmiaan.

Kaksipäiväinen koulutus sisältää sekä luentoja, että käytännön harjoittelua. Kouluttajina toimivat Martin Rooney, joka on TFW:n perustaja ja kansainvälisesti tunnettu valmentaja sekä TFW Helsingin perustajajäsen Johannes Hattunen. Johannes on yksi maailman parhaista breaktanssijoista, arvostettu puhuja, kirjailija ja kansainvälisesti tunnettu valmentaja. Suomenkielisen koulutuksen ilmapiiri on energinen, kannustava ja positiivinen, eikä kukaan jää ilman henkilökohtaista ohjausta. Luentojen aikana opit TFW:n menestyskonseptin salaisuudet lukuisten tosielämän esimerkkien kautta. Koulutus sisältää loppukokeen, jonka läpäisy oikeuttaa viralliseen TFW Level 1 Warrior Certified™ -todistukseen. Lisäksi jokainen osallistuja saa TFW:n manuaalin muistiinpanoja varten.

 

Koulutus perustuu TFW:n omaan filosofiaan ja metodeihin. Malli on luotu kehittämään valmentajien, urheilijoiden ja kouluttajien kokonaisvaltaista tietotaitoa harjoittelusta ja hyvinvoinnista. Ensimmäinen koulutuspäivä koostuu TFW -metodin perusteista sekä arviointi- lämmittely- ja harjoitustekniikoiden läpikäynnistä. Toinen koulutuspäivä sisältää TFW-menetelmän opit aineenvaihdunnasta, ravinnosta ja liikkuvuudesta. Samalla käydään läpi harjoitusohjelmien suunnittelua ja jaksotusta. Molempiin päiviin kuuluu sekä luentoja, treenejä ja käytännönharjoittelua.

 

Loppukokeen läpäiseminen antaa täydet oikeudet toimia sertifioituna TFW 1. tason valmentajana. Koe koostuu 35 kysymyksen monivalintapatteristosta. Jos koetta ei läpäise ensimmäisellä kerralla tai sitä ei halua tehdä kurssin yhteydessä, sen voi tehdä myös myöhemmin. Sertifioitu valmentaja voi hakea itselleen TFW lisenssiä mikä oikeuttaa oman virallisen TFW salin perustamiseen.

 

TFW:n Level 1 -valmentajakoulutus on sopii liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisille, personal trainereille, voima- ja kestävyysurheiluvalmentajille, itsepuolustuskouluttajille, taistelulajeja harrastaville, opettajille sekä kaikille omien taitojen kehittämisestä ja paremmasta suorituskyvystä kiinnostuneille.

Koulutuksen aikataulu ja osoite:

9.-10.12.2017 TFW Kilo, Vitikka 4 02630 Espoo

Lauantai: 8.45 – 17.00

Sunnuntai 9.00 – 16.00

*Varaamme oikeudet aikataulun muutoksiin.

Varaa paikkasi tästä